neuroexcelenta - viziteaza spitalul

Avem grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție! 4 decenii în slujba sănătății pacienților

Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași este o unitate sanitara publică a cărei faimă, datorată unei istorii de peste 40 de ani, este confirmată și îmbogățită de performanțele actuale.

Spitalul asigură întreaga gamă de prestații aparținând specialităților: neurochirurgie, neurologie și oftalmologie, în sistem ambulator, internări de zi și staționar – pentru toate categoriile de morbidităti specifice.

SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ "PROF. DR. N. OBLU" IAȘI ESTE SUBORDONAT CONSILIULUI JUDEȚEAN IAȘI.

Dr. Ciprian Danielescu

 

Șef Secție - Oftalmologie

Medic primar oftalmologie

 Documente:

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Declaratie de avere Danielescu Ciprian 2023.pdf)Declaratie de avere Danielescu Ciprian 2023[Declaratie de avere Danielescu Ciprian 2023]57 kB
Download-ează fișierul (Declaratie de interese Danielescu Ciprian 2023.pdf)Declaratie de interese Danielescu Ciprian 2023[Declaratie de interese Danielescu Ciprian 2023]36 kB

NEUROCHIRURGIE

neurochirurgie

Secţiile I, II si III de Neurochirurgie asigură serviciu de gardă permanentă pentru urgenţe pentru o populaţie aron­dată de circa 6 milioane locuitori din întreaga zona a Moldovei.
Dispune de posibilităţi de diagnostic precis, arondate fiind 5 CT în Iaşi (2 în Spitalul Clinic de Urgenţă“Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi), 2 RMN în Iaşi, 1 aparat de serioangiografie, neuronavigaţie, ultra­so­nografie Doppler şi intraoperatorie.

Vezi structura sectiei

NEUROLOGIE

neurologie

Serviciul de Neurologie este un important centru de diagnostic şi tratament pentru pacienţii cu afecţiuni neurologice acute: AVC; AIT; Epilepsie; Miastenia gravis ( terapie cu imunoglobuline IV); Poliradiculonevrita ( terapie cu imunoglobuline IV); terapia durerii a cefaleei. Afecţiuni neurologice subacute şi cronice: Boala Parkinson şi alte boli neurodegenerative , polineuropatii ş.a.

Vezi structura sectiei

OFTALMOLOGIE

oftalmologie

Clinica a II a oftalmologie a început să funcţioneze ca secţie de oftalmologie generală în anul 1960 în cadrul Spitalului Parhon sub conducerea Prof Dr. S. Buiuc şi odată cu înfiinţarea spitalului de neurochirurgie în 1973 s-a mutat în cadrul acestuia devenind clinică universitară.
De la înfiinţare şi până în 1996 a fost condusă de Prof. Dr. S. Buiuc iar din 1996 a venit la con­du­cerea Clinicii Prof. Dr. Costin Dănuţ.

Vezi structura sectiei