Chestionar de feedback pentru pacienti

Stimate pacient,

Spitalul Clinic de Urg. "Prof. Dr. N Oblu" realizează un sondaj de opinie în rândul pacienţilor internaţi cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unităţii sanitare. Acest demers se derulează periodic în cadrul spitalului nostru şi are ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării cu pacienţii şi creşterea calităţii serviciilor oferite în cadrul unităţii sanitare.

Având în vedere calitatea dumneavoastră de pacient, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi şi obligaţii ce vă revin conform legislaţiei în vigoare, cu scopul de a vă informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastră.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile referitoare la drepturile şi obligaţiile ce vă revin în calitate de pacient sau de asigurat şi să completaţi chestionarul anexat. La externare, vă rugăm să depuneţi chestionarul completat în urna special amenajată.

Atenţie! Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.

Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare şi necesită un răspuns.

Acest chestionar este confidenţial şi anonim şi vizează doar prelucrări statistice care au ca obiect înţelegerea opiniilor pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor din spitale.

Chestionarul poate fi completat în format fizic sau online pe pagina web a spitalului.

Vă mulţumim anticipat pentru implicarea dumneavoastră în acest demers important!

Q1. Cât de mulţumit sunteţi, în general, de:


Q2. Cât de mulţumit aţi fost de:Q3. În ce măsură următoarele afirmaţii despre medicul care v-a tratat sunt adevărate?

Q4. În ce măsură următoarele afirmaţii despre asistentele medicale/asistenţii medicali sunt adevărate?

Q5. În ce măsură aţi fost informat sau vi s-au explicat de către personalul medicosanitar despre:Q6. Pe perioada internării
Q7.
Q8. Cum apreciaţi, din punctul de vedere al confortului, următoarele condiţii din spital


Q9
Q10
Q11. Cărui personal aţi oferit din propria iniţiativă bani sau alte atenţii ca recunoştinţă pentru modul în care aţi fost îngrijit
Q12. Vi s-au cerut, într-un fel sau altul, bani sau atenţii de către personalul spitalului
Q13.
Date statistice

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec